Nagels

Wil je jouw kennis uitbreiden of starten als nagelstyliste?

Onze ervaren docente brengt haar kennis met veel plezier over. Van uitgebreide cursussen zoals Natural Nail Basics of Perfect Salon Nail tot perfectie trainingen die gericht zijn op het leren van specifieke vaardigheden of merkgerichte workshops.

Kies je traject

Het opleidingstraject dat wij aanbieden is flexibel en gericht op jouw persoonlijke behoeften als nagelstylist. Wij bieden trainingen aan met Magnetic Nail Design manier. We beginnen altijd bij de basisvaardigheden , zodat je een stevige fundering hebt om op verder te bouwen.

Als je al een ervaren nagelstylist bent, bieden wij masterclasses aan om je vaardigheden verder te verbeteren en uit te breiden. Onze trainster Wendy is gecertificeerd Magnetic Trainer heeft zelf jarenlange ervaring in de nagelbranche, dus je bent in goede handen.

Als je nog niet zeker weet waar je moet beginnen, kunnen wij je begeleiden bij het kiezen van het juiste merk en het opstellen van een persoonlijk opleidingsplan. Zo kun je op een gestructureerde manier je vaardigheden verbeteren en jezelf ontwikkelen als nagelstylist.

Opleidingen en cursus

Basisopleiding

Natural Nail Basics

In deze opleiding leer je de natuurlijke nagel tot in perfectie te verstevigen en minimaal te verlengen met behulp van sjablonen. Daarnaast krijg je tips & tricks voor het nauwkeurig aanbrengen van een Gelpolish kleur en het schilderen van een French manicure. Natuurlijk leer je ook de nagels na te behandelen en bieden we ook de nodige en vooral onmisbare theorie om het vak verantwoord te kunnen uitoefenen.​

Ontdek

Basisopleiding 

Perfect Salon Nail 

In deze opleiding leer je hoe je met verschillende producten nagels kunt verlengen en opbouwen in verschillende vormen. In deze opleiding leer je hoe je met verschillende producten nagels kunt verlengen en opbouwen in verschillende vormen.

Ga verder met lezen

Combi Manicure

Essentieel voor schone cuticles

In deze 2-daagse training leer je de huid rondom de nagels professioneel te verzorgen. Je gebruikt daarbij een elektrische vijl en voor dit doel speciaal geselecteerde bits en tools.

Met deze geavanceerde techniek kun je nog dichter langs de nagelriem werken en wordt het eindresultaat niet alleen strakker, maar heeft de klant ook langer plezier van haar nagels.

Meer weten!

BIAB - Blush Babe met Magnetic

Blushes (BIAB) is een trendy nude behandeling die de natuurlijke nagel verstevigt en verlengt. Het wordt vaak gecombineerd met Combi Manicure voor huidverzorging.

Er zijn verschillende niveaus, bekijk welke cursus past bij jouw!

 Vind je cursus


E-file workshop

In deze 1 daagse cursus kun je leer je alle technieken om perfecte frezen in de salon. Denk aan BIAB of Gelpolish verwijderen etc 

In progress                  

All-around nagelstylist (NNB+Combi+ Blushes+ PSN)

Tijdens deze 12 dagen durende cursus leren we je alles wat je moet weten om een veelzijdige nagelstylist te worden. Aan het einde van onze opleiding ben je niet alleen een expert in natuurlijke nagelverzorging en Gelpolish en Biab, maar je zult ook bekwaam zijn in nagelverlengingen.

Ontdek 


         

Magnetic Nail Design

Magnetic Nail Design is de Nederlandse marktleider en producent van een uitgebreid assortiment producten voor professionele nagelstylisten. Met maar liefst 3500 producten bieden ze een echte One Stop Shop voor onze klanten.


Volg het Magnetic traject

Onze locatie

Over je docent

Wendy Van Hessel

Met haar eigen salon en meer dan 20 jaar ervaring is zij een echte nagel-goeroe. Wendy heeft talloze opleidingen gevolgd en is gecertificeerd als Magnetic trainer. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, Wendy kan je begeleiden bij elke stap van je nagelstyliste carrière.