Nagels

Wil je jouw kennis uitbreiden of starten als nagelstyliste?

Onze ervaren docente brengt haar kennis met veel plezier over. Van uitgebreide cursussen zoals Natural Nail Basics of Perfect Salon Nail tot perfectie trainingen die gericht zijn op het leren van specifieke vaardigheden of merkgerichte workshops.

Kies je traject

Het opleidingstraject dat wij aanbieden is flexibel en gericht op jouw persoonlijke behoeften als nagelstylist. Wij bieden trainingen aan met Magnetic Nail Design en Orly. We beginnen altijd bij de basisvaardigheden , zodat je een stevige fundering hebt om op verder te bouwen.

Als je al een ervaren nagelstylist bent, bieden wij masterclasses aan om je vaardigheden verder te verbeteren en uit te breiden. Onze trainster Wendy is gecertificeerd Magnetic Trainer heeft zelf jarenlange ervaring in de nagelbranche, dus je bent in goede handen.

Als je nog niet zeker weet waar je moet beginnen, kunnen wij je begeleiden bij het kiezen van het juiste merk en het opstellen van een persoonlijk opleidingsplan. Zo kun je op een gestructureerde manier je vaardigheden verbeteren en jezelf ontwikkelen als nagelstylist.

Opleidingen en cursus

Basisopleiding

Natural Nail Basics

In deze opleiding leer je de natuurlijke nagel tot in perfectie te verstevigen en minimaal te verlengen met behulp van sjablonen. Daarnaast krijg je tips & tricks voor het nauwkeurig aanbrengen van een Gelpolish kleur en het schilderen van een French manicure. Natuurlijk leer je ook de nagels na te behandelen en bieden we ook de nodige en vooral onmisbare theorie om het vak verantwoord te kunnen uitoefenen.​

Ontdek

Basisopleiding 

Perfect Salon Nail 

In deze opleiding leer je hoe je met verschillende producten nagels kunt verlengen en opbouwen in verschillende vormen. In deze opleiding leer je hoe je met verschillende producten nagels kunt verlengen en opbouwen in verschillende vormen.

Ga verder met lezen

BIAB - Blush Babe met Magnetic

Blushes (BIAB) is een trendy nude behandeling die de natuurlijke nagel verstevigt en verlengt. Het wordt vaak gecombineerd met Combi Manicure voor huidverzorging.

Er zjn verschillende niveaus, bekijk welke cursus past bij jouw!

 Vind je cursus

Combi Manicure

Essentieel voor schone cuticles

In deze 2-daagse training leer je de huid rondom de nagels professioneel te verzorgen. Je gebruikt daarbij een elektrische vijl en voor dit doel speciaal geselecteerde bits en tools.

Met deze geavanceerde techniek kun je nog dichter langs de nagelriem werken en wordt het eindresultaat niet alleen strakker, maar heeft de klant ook langer plezier van haar nagels.

Meer weten!

Gelpolish versneld

Wil jij dat jou GelPolish weken mooi blijft? Dan is deze GelPolish workshop iets voor jou. Na de tweedaagse opleiding GelPolish kun jij direct aan de slag op je natuurlijke nagel in jouw salon.

Weet meer 

BIAB met Orly Builder in a Bottle

In deze cursus leer je 3 verschillende manieren om je ORLY Builder In A Bottle verbeteringen toe te passen en ontdek je welke techniek het beste werkt voor jou en je klant.​

Weet meer 

Onze merken

Magnetic Nail Design

Magnetic Nail Design is de Nederlandse marktleider en producent van een uitgebreid assortiment producten voor professionele nagelstylisten. Met maar liefst 3500 producten bieden ze een echte One Stop Shop voor onze klanten.


Volg het Magnetic traject

Orly

Van tijdloze nagellooks zoals de Original French Manicure® tot aan vernieuwende kleuren, behandelingen, texturen en designs; alles is gecreëerd door de knappe koppen en beauty liefhebbers van ORLY®. Sinds 1975 is dit familiebedrijf in bezit van ORLY® en worden de producten met liefde gemaakt op hun hoofdkantoor in Los Angeles, Californië.

Meer weten over Orly

Onze locatie

Over je docent

Wendy Van Hessel

Met haar eigen salon en meer dan 20 jaar ervaring is zij een echte nagel-goeroe. Wendy heeft talloze opleidingen gevolgd en is gecertificeerd als Magnetic & Orly trainer. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde professional, Wendy kan je begeleiden bij elke stap van je nagelstyliste carrière.