Groeien met leasing

De aanschaf van salonmeubilair, pedicuremotoren en schoonheidsapparatuur is een hele investering. Wil je jouw salon of praktijk door laten groeien en je klanten het allerbeste bieden? Met leasen heb je de mogelijkheid om snel met professionele en hoogwaardige apparatuur aan de slag te gaan, zonder meteen je spaarrekening te plunderen. 


Contacteer ons

Wat houdt leasen precies in?

Je betaalt iedere maand een vast bedrag, op basis van de waarde van je invenstering. 

Aan het einde van de looptijd, krijg je een voorstel om de apparatuur over te nemen voor een vooraf afgesproken bedrag. Zo zijn er nooit verrassingen. Onderhoud, reparaties e.d. zijn in deze formule niet inbegrepen. 

Wil je meer zekerheid? Dan kun je ook kiezen voor onze full-operationeel lease. Je betaalt dan per maand een hoger bedrag, maar dan zijn alle* onderhoudsbeurten en reparaties inbegrepen. Zo kun jij zorgeloos blijven werken. Het is een zakelijke lease, zonder BKR op basis van je KVK nummer. 


Leer meer
Odoo • Tekst en afbeelding

Rekenvoorbeelden​

In de onderstaande tabel zie je verschillende voorbeelden van apparatuur en maandlasten. Let op, dit zijn slechts indicaties en de bedragen kunnen (licht) variëren. Op het moment van aanvraag krijg je een vast bedrag.

Apparatuur
36 maanden
48 maanden
60 maanden
Eindbedrag
Hyperios 4+
€57
€44
€37
€140
Hadewe HP-S
€44
€34
€28
€120

Jetspray Pododent

€69
€54
€45
€160

Het bovenstaande rekenvoorbeeld is voor pedicuremotoren. Je kunt natuurlijk ook je  behandelstoel, unit, schoonheidsapparatuur en meer leasen.  Hoe hoger het investeringsbedrag, hoe lager de tarieven van de leasemaatschappij worden.   

Aan het einde van de looptijd, krijg je de optie de motor over te kopen voor een vooraf vastgestelde lage eindbedrag. Je weet dus vooraf waar je aan toe bent, zonder verrassingen. 

Full operationeel lease

Bij full operational lease heb je naast de voordelen van gewone lease, alle onderhoud en reparaties inbegrepen, ook die buiten de garantie vallen. Zo heb je nog meer zekerheid over wat je mag verwachten aan kosten.

Full Operational Lease wordt op dit moment enkel voor een periode van 3 jaar aangeboden. Hieronder zie je een aantal voorbeelden voor pedicuremotoren.

Toestel
Maandbedrag
Hadewe Hyperios 4 plus
€ 74,50
Masterspray Touch Dentaal handstuk NSK NLX
€ 129,95
Podospray Jetspray PDL40
€ 99,50
Hadewe SPR-4
€ 62,50
Masterspray Touch NT100 LED
€ 125,-

Er zijn enkele uitzonderingen die niet binnen de lease vallen. Deze zijn echter meestal gedekt door je verzekering. Denk bijvoorbeeld aan verlies of diefstal, val- en stootschade, transportschade en schade door ondeugdelijk gebruik of niet laten uitvoeren van het onderhoud.

Aan het einde van de looptijd, lever je bij full operationele lease de motor in of kun je hem voor de dagwaarde overkopen.

Wil je gebruik maken van Kleine Investeringsaftrek? Dat kan zowel in België als Nederland vaak met Financial Lease. Ook hier kunnen we je mee helpen.

Vraag vrijblijvend een leaseofferte aan:

200+ bedrijven hebben het afgelopen jaar leasing gebruikt om te groeien.

Slenders Footcare & Cosmetics | Hoe kunnen we jou verder helpen groeien?

Contacteer ons