Pedicure

Erkende Diploma's & Opfris

Basisopleiding pedicure

Ieder mens krijgt wel eens te maken met voetproblemen. Het heeft verschillende oorzaken, maar de oplossing wordt meestal gezocht bij de professionele pedicure. Met onze basis opleiding pedicure ben je klaar om het verschil te maken voor jouw cliënten!

Valkenswaard Start: 
4 september 2024
ProVoet gecertificeerd


Ontdek

Opleiding medische pedicure 

Tijdens deze opleiding leert u hoe u cliënten met een risicovoet kunt behandelen en houdt u zich bezig met de volgende specialistische technieken; Nagelregulatie, Nagelreparatie, Orthesiologie en Anti druk technieken, zodat u deze zelfstandig kunt uitvoeren in uw eigen praktijk.

Valkenswaard Dinsdag 
3 september 2024
ProVoet gecertificeerd

Meer weten!

Opfris cursus voor pedicures

Werk jij als basispedicure en wil je een korte opfriscursus van alle nieuwe trends rondom het pedicurevak? Zo ja. Dan is dit jouw cursus.  

Valkenswaard 1 dag € 150,-
(vrijgesteld van btw)


Schrijf je in      

Nieuw! Proefexamen

Deze cursus is bedoeld voor studenten die hun vaardigheden willen toetsen en extra willen oefenen voor hun examen. Tijdens deze cursus zullen we ons richten op het beantwoorden van vragen die je hebt over de theorie en praktijk van de pedicure en zullen we praktijkoefeningen doen om je vaardigheden te verbeteren.  


Schrijf je in

Techniek

Cursus Nagelregulatie- Composiet en Plakbeugel 

In deze cursus leer je hoe je nagels reguleert en een effectieve behandeling te geven met nagelbeugels en composiet.

Lees meer

Nagelregulatie met de Gouden Spangen

GOLDSTADT professional is een systeem met een breed scala aan toepassingsmogelijkheden. Tijdens deze cursus leer je de theorie achter de "Gouden" nagelbeugel, praktijkkennis en je gaat werken met de nagelbeugel.

Lees meer

Cursus Nagelreparatie met Gel

In de workshop leer je hoe je teennagels die beschadigd zijn door bijvoorbeeld stoten of een schimmelinfectie kunt repareren door middel van een builder gel.

Lees meer

Orthese & Antidruk  methodes

2 daagse cursus over het gebruik van druk ontlastende en corrigerende hulpmiddelen op maat in de praktijk.


Binnenkort beschikbaar 

Omnicut leermoment

Een cursus over de Omnicut zou zich richten op het leren van de vaardigheden en technieken die nodig zijn om deze elektrische eeltverwijderaar op een effectieve en veilige manier te gebruiken.

Lees meer 

Workshop Freestechnieken

Efficiënt en snel werken met de diversiteit van frezen. Leer welke frezen waarvoor gebruikt kunnen worden tijdens onze workshop.

Lees meer

Cosmetisch 

Cursus gelpolish op teennagels

In de workshop gelpolish op de teennagels leer de manier waarop je goed de gelpolish aan kan brengen zodat hij 3-4 weken goed blijft zitten, strak te lakken en French Pedicure lakken. Met name geschikt voor gezonde en natuurlijke nagels.

Ontdek

Training cosmetische voetverzorging met Gelpolish

Veel op bloten voeten gelopen? Tijd voor extra aandacht voor de voeten. Met de cursus kun jij jouw klanten een extra behandeling aanbieden. Sluit de behandeling af met een Gelpolish!

Lees meer

Massage

Training voet en onderbeen massage + onderbeen harsen

Ontdek nu de perfecte combinatiecursus: leer de kunst van het waxen van de onderbenen én onderbeenmassage om uw klantenservice te verbeteren en uw praktijk uit te breiden. Het beheersen van deze vaardigheden verhoogt niet alleen de klanttevredenheid, maar opent ook deuren naar het aanbieden van extra diensten. 

Lees meer 

Voet en beenmassage voor  zieke mensen

In deze cursus leer je hoe je massages kun geven aan zeer zieke patiënten, met name aan patiënten met de diagnose kanker of in behandeling, maar ook aan patiënten met dementie of parkinson bv.

Lees meer 

Voetreflex massage

Met de cursus Voetreflex Massage leer je om bepaalde reflexpunten te masseren waardoor het lichaam tot rust kan komen.  In het bijzonder een cursus die bestemd is voor masseurs en/ of pedicures.

Lees meer 

Product Training

Peclavus product training

Nieuwsgierig naar de Peclavus producten en hoe deze te gebruiken in jouw praktijk? In deze 3 uur durende interactieve training, leer je alles over het gebruik en inzetbaarheid. 

Lees meer

Training HFL & Fungicheck

Wilt u echt alles te weten komen over onze producten?

Of u nu al klant bent of juist wilt oriënteren omtrent onze HFL producten. 

Lees meer

Footlogix product training

Bereid je volledig voor om aan de slag te gaan met Footlogix in jouw salon of praktijk.
De training bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelten.

Lees meer

Pedisil product training

Pedisil is ontstaan uit onze zoektocht naar verlichting van voetklachten aan onze cliënten. Tijdens de training leer je alles over hoe je Pedisil op de juiste manier toepast.  

Lees meer

Beauté Royale kennismakingstraining

Maak kennis met de producten van Beauté Royale !  

Lees meer

Hetty Dijkstra Training

Efficiënter werken in 4 stappen


Als ervaren pedicure begrijp ik als geen ander de uitdagingen en tijdsdruk waarmee we dagelijks worden geconfronteerd. Hetty helpt om jouw werkprocessen te stroomlijnen en productiever te worden.

Lees meer