Schoonheid

Schoonheid

De schoonheidsbranche staat niet stil. Elk jaar zijn er nieuwe technieken en producten. Om jouw professionele groei maximaal te ondersteunen organiseren we kwaliteitsvolle en praktijkgerichte opleidingen.

Wil je graag starten in de schoonheidssector, je aanbod vergroten of  je kennis uitbreiden? Kijk dan snel verder naar onze opleidingen en cursussen. 

Ontharen

Lycon gezicht & lichaam Valkenswaard

Lycon Basis Level I - Gezicht & Lichaam

Let's get smooth...! Wil je je echt onderscheiden in het waxen? Volg dan de opleiding Lycol level 1. Perfect en pijnloos waxen begint met een professionele Lycon-training. Na de training weet je alles over de verschillende producten, de belangrijkste ingrediënten en behandelmethoden.

Valkenswaard 6 uur € 249,- vrijgesteld van BTW

Lees meer
Lycon gezicht en oksels Valkenswaard

Lycon Workshop - Gezicht & Oksels

Ben jij benieuwd naar de producten en behandelingsmethode van Lycon. Volg dan deze workshop van Lycon spateltechniek. Speciaal bedoeld voor zowel starters, schoonheidsspecialistes en de ervaren waxing professionals die al wax-behandelingen voor het gezicht aanbieden en willen overstappen naar de producten en behandelmethoden van LYCON.

Valkenswaard Diverse mogelijkheden €99,- vrijgesteld van BTW

Lees meer
Cursus harsen onderbenen Valkenswaard

Lycon workshop - Onderbenen

Tijdens de cursus harsen van de onderbenen leer je volgens de juiste techniek om de onderbenen te harsen. Dit zorgt voor een langdurig glad resultaat.

Valkenswaard 3 uur € 99,- vrijgesteld van btw
Lees meer

Workshop Face & Body Waxing by WXLab 

Tijdens deze workshop nemen we je mee op een full body waxing ervaring met WXLAb. 


Schrijf je in

Product Training


Beauté Royal Kennismakingstraining

 Maak kennis met de producten van Beauté Royale !


Lees meer

Massage & Wellness

Hoofdpijn verlichtende massage 

Hoofdpijn kan een negatieve invloed hebben op je dagelijkse leven, waardoor het belangrijk is om manieren te vinden om het te verlichten.

Een hoofdpijn verlichtende massage kan een effectieve manier zijn om de pijn te verminderen en de spanning in de spieren die de hoofdpijn veroorzaken, los te maken. 

Valkenswaard Diverse mogelijkheden
€ 150,- vrijgesteld van BTW
Lees meer