Perfect Salon Nail 

Basisopleiding.

Stap 1

Perfect Salon Nagel

Deze cursus is geschikt voor nagelstylisten mer 12 maanden ervaring, of afgestudeerd van NNB.

Tijdens deze  6 daagse opleiding leer je niet alleen de fijne kneepjes van diverse vijltechnieken, maar ook hoe je prachtige gelnagels plaatst (verlengt) in verschillende vormen.

En dat is nog niet alles: we delen ook alle tips & tricks met je om de perfecte French manicure nagel te creëren met PowerGel. Bovendien leer je hoe je met deze fantastische Gel zelf de meest fantastische kleuren kunt samenstellen.

Er wordt een volle dag aandacht besteed aan het nabehandelen van de kunstnagel. Na het volgen van deze opleiding en het behalen van het examen heb je de volledige creatieve vrijheid en de noodzakelijke kennis om de natuurlijke nagel te transformeren naar de wens van de klant.
 • In combinatie met module 1, Natural Nail Basics bedraagt deze opleiding 5 dagen
 • Na het afronden van module 2, Perfecte Salon Nagel kun je succesvol aan de slag als technisch nagelstyliste of kun je je uit laten dagen je techniek verder te perfectioneren tijdens de PSN Next Level.

Stap 2

PSN Next Level

 In deze 4 daagse training staan perfectie en uitdaging centraal.
Zou jij volledige controle over je werk willen hebben met 100% creatieve vrijheid; ben je op zoek naar meer uitdaging in je werk of kamp je vaak met onzekerheid? Dan is de PSN Next Level jouw antwoord.


Je leert tijdens de training hoe je binnen een handomdraai sjablonen op de juiste manier plaatst en hoe je de verschillende vijltechnieken zo efficiënt mogelijk toepast.


Je krijgt iedere dag, aansluitend op de technieken die die dag centraal staan, interessante theorie gevolgd door de verschillende manieren van het voorbereiden van de natuurlijke nagel en wel zo dat je dicht langs de nagelriemen kunt werken en zo een strak eindresultaat kunt bereiken.
Naast de Ballerina en Almond nagel gaan we aan de slag met de French Reverse nagel, een prachtige nagel zeer geschikt voor het maken van een inlay, maar ook leren we je de populaire Babyboom nagel te maken.

Aan de hand van deze populaire nagelvormen en technieken word je begeleid naar het volgende niveau: The Next Level!

Deze module is geschikt voor ervaren nagelstylisten.
De lesdagen zijn los te boeken.
Na het afronden van PSN Next Level zijn je technische vaardigheden en theoretische kennis aanzienlijk toegenomen.

 
  Akkoord met Algemene Voorwaarden en Annuleringsbeleid.
Protected by reCAPTCHA, Privacy Policy & Terms of Service apply.

andere traingingen

Natural Nail Basics

899 .00

 • 5 dagse
 • Basisopleiding voor beginers
 • Inclusief lespakket  

Blush Babe Expert

€199.00  

 • 2 daagse
 • Voor ervaren nagelstylisten
 • Inclusief lespakket  

Blush On Toes

 199  .00

 • 2 daagse
 • Prequiesite: Gelpolish zetten
 • Inclusief lespakket