5 tips uit de praktijk
Welk advies geven onze ervaren klanten aan starters?

Een groepje ervaren klanten tijdens een workshop wilden onze nieuwe studenten een aantal tips meegeven. Deze wilden we natuurlijk met al onze klanten delen, dus hebben we ze hier opgesomd. 

  1. Volg een professionele en gecertificeerde opleidingen en blijf bijscholen om up-to-date te blijven met de nieuwste technieken en materialen in de pedicure industrie.
  2. Investeer in kwalitatief hoogwaardig gereedschap en materialen om een professionele dienst te kunnen aanbieden en wacht hier niet te lang mee. Je gaat direct verschil ervaren en efficiënter kunnen werken. 
  3. Creëer een hygiënische en comfortabele werkomgeving voor je cliënten. Niet alleen omdat je natuurlijk problemen wilt voorkomen (zie onze blog over reiniging en desinfectie), maar jouw reputatie komt dit ten goede!
  4. Bouw een goede relatie op met je cliënten door goede communicatie en een professionele houding. Verbind met ze door af en toe foto's van je werk te delen op social media (uiteraard met toestemming).
  5. Maak gebruik van deze sociale media posts om je bedrijf en werk te promoten en nieuwe cliënten te vinden.


Wil jij ook eens sparren met collega's onder begeleiding van onze ervaren docentes? Kijk snel op onze opleiding pagina voor een workshop die bij jou past.


Leasen, wat is dat precies?
Zorgeloos ondernemen