De vernieuwde verpakkingen hebben geen invloed op de kwaliteit van Refectocil
Veelvoorkomende zorgen en oplossingen n.a.v. de nieuwe verpakkingen van Refectocil


Als verdeler van Refectocil, zijn we altijd bezig met het verbeteren van onze producten en diensten. Onlangs hebben we gemerkt dat er op social media en via andere kanalen zorgen zijn geuit over de kwaliteit van de refectocil producten. De reden voor deze zorgen is dat de verpakkingen zijn vernieuwd. Hoewel de inhoud van onze producten niet is aangepast, klagen sommige klanten dat ze minder goed werken sinds de introductie van de nieuwe verpakkingen.

We begrijpen dat deze feedback verontrustend kan zijn en we willen graag de kans benutten om dit misverstand recht te zetten. We hebben contact gehad met de fabrikant en ze hebben ons verzekerd dat er geen veranderingen zijn aangebracht in de samenstelling van onze Refectocil producten. De vernieuwde verpakkingen zijn uitsluitend bedoeld om de gebruikerservaring te verbeteren. We hebben echter wel enkele tips en richtlijnen ontvangen van de fabrikant over het juiste gebruik van onze producten, die ik graag met jullie wil delen in deze blog.

We hopen dat deze blog je zorgen kan wegnemen en dat je kunt blijven genieten van onze kwalitatief hoogwaardige Refectocil producten. Hieronder lees je daar meer over! 

Combinatie met producten op oliebasis
Ten eerste is het belangrijk om GEEN producten op oliebasis te gebruiken voor, tijdens en/of na de behandeling. Producten op oliebasis kunnen de hechting van de verf verstoren, waardoor de resultaten minder goed kunnen zijn.

Verhouding verf / oxidant
Ten tweede raden we aan om 1 cm verf te gebruiken met 5 druppels oxidant liquid OF 7 druppels oxidant crème. Het is belangrijk om de juiste verhouding van verf en oxidant te gebruiken voor de beste resultaten.

Tijd
Ten derde adviseren we om de verf 10 minuten te laten inwerken op zowel wimpers als wenkbrauwen. Dit is de optimale inwerktijd voor onze Refectocil producten.

Advies aan klanten
Tot slot is het belangrijk om klanten te adviseren om GEEN producten op oliebasis te gebruiken tijdens hun dagelijkse routine. Dit kan de kleur en kwaliteit van de verf beïnvloeden en de duurzaamheid van de behandeling verminderen.

We hopen dat deze tips en richtlijnen je helpen om het beste uit onze Refectocil producten te halen en dat je blijft genieten van de geweldige resultaten die ze kunnen bieden en je zorgen heeft weggenomen. Als je nog steeds vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan altijd klaar om je te helpen.

Bovendien bieden we binnenkort een uitgebreide cursus aan voor wimperverf met Refectocil, waarin je alle ins en outs leert over het gebruik van onze producten. Deze cursus is ontwikkeld door experts en is perfect voor zowel beginnende als ervaren wimperstylisten. Met onze opleiding heb je alle kennis en vaardigheden in huis om de mooiste wimperkleuringen te realiseren. Houd daarvoor je nieuwsbrief en onze opleidingspagina in de gaten

Als je interesse hebt in onze opleiding, neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Bedankt voor het lezen en we hopen je snel weer terug te zien online of in onze groothandel!

Weyergans Dermio Care in jouw salon
Ken jij Weyergans van Dr. Rudolph Weyergans al?