TipToe - De Kalknagelkoning
Wil jij je aansluiten bij een nieuwe en groeiende franchiseorganisatie?

De Kalknagelkoning

 

Een kalknagel is de meest voorkomende aandoening aan de nagel, meestal aan de teen, maar die in enkele gevallen ook aan de vinger kan ontstaan. Peter Boeters van de Kalknagelskoning of DKNK genoemd is gespecialiseerd in het behandelen van Schimmelnagels/Kalknagels. Hiervoor heeft hij zelf een product ontwikkeld, namelijk DKNK#1. Zijn praktijk is gevestigd te Capelle aan den IJssel. Daarnaast is er ook een De Kalknagelkoning Franchise vestiging in Den Haag. Benieuwd naar Peter zijn verhaal en zijn product? In deze Blog vertellen we je er meer over.

Wat zijn schimmelnagels/kalknagels?

Mensen met de aandoening “mycose’’ of schimmelnagels hebben last van pijn aan hun nagels, overmatig jeuk, schilfering van de huid en last van veel eelt op de voeten. Daarbij komt vaak het “schaamtegevoel”. Bij Mycose zijn de nagels vaak dik en verkleurd en het veroorzaakt een penetrante geur… Hierdoor gaan sommige mensen niet meer naar een zwembad en dragen ze geen slippers, sandalen of open schoenen bij warm weer. In sommige gevallen geven de nagels zoveel pijn dat er minder gesport of gelopen wordt, met alle gevolgen van dien.

Hoe gaat Peter te werk.

De klanten maken eerst een afspraak voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek van Ca. 30 minuten. In het gesprek wordt gekeken naar welke teen/handnagels er zijn aangedaan met mycose en hiervan worden dan foto’s en notulen gemaakt. Deze foto’s worden later gebruikt bij de behandeling zodat de nagels “’gemonitord’’ worden. Dit wil zeggen dat de ontwikkeling van een nieuwe nagel in de gaten gehouden kan worden. Na aanleiding van het intakegesprek zal er kosteloos en vrijblijvend een (concept) behandelplan en offerte worden opgesteld. Dit behandelplan wordt definitief indien de cliënt in behandeling wilt gaan.

De leeftijd van de cliënten die in zijn praktijk komen is zeer divers. Dit verschild van 7 tot en met 87 jaar oud. Het grote voordeel van de techniek waar Peter mee werkt is dat ook kinderen vanaf 7 jaar oud hiermee behandeld mogen worden. Maar ook mensen die ernstig ziek zijn, diabetes hebben, medicijnen slikken of zelfs orgaantransplantaties hebben gehad kunnen bij DKNK in behandeling gaan. De Pactbehandelingen om de mycose te doden zijn geheel pijnloos en zonder bijwerkingen.

Resultaten van

Klanten zijn telkens verbaasd wat een behandeling bij de kalknagelkoning doet. Al bij de eerste behandeling hebben ze geen pijn en jeuk meer. Voor Peter is het dan ook een bijzondere ervaring als deze mensen bij hem in behandeling komen en van al deze klachten verlost zijn.

DKNK #1

Tijdens de behandeling moet er ondersteuning worden gegeven door middel van producten. Immers zijn er periodes dat de cliënt 6 weken niet langs komt voor een behandeling. Peter heeft na enkele jaren zelf een product tegen kalknagels ontwikkeld, namelijk DKNK#1. Dit product moet 2 maal per dag aangebracht worden. Door middel van een pipet kan je gemakkelijk de druppels verdelen op de nagels. Ook moeten de schoenen dagelijks gereinigd worden door ze in te sprayen en de voeten moeten ingesmeerd worden met een protectie mousse tegen de mycose.

Vanaf nu is DKNK#1 ook te verkrijgen bij Slenders Footcare & Cosmetics. Kijk dus zeker eens op onze website.

Franchise

Heb je interesse in het concept DKNK en wil je voor de toekomst een “’uitdagende’’ en goed betaalde Job? De Kalknagelkoning is nog opzoek naar Franchisewerknemers. Voor meer informatie kan je ons bereiken op info@slendersbeauty.nl of telefonisch op het nummer 040 20 21 440 (voor Nederland) en 011 190 190 (voor België).


Medewerker Technische Dienst Valkenswaard
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in regio Valkenswaard?