Slenders Footcare & Cosmetics Neemt Velco Voetverzorging over
Velco Voetverzorging is onderdeel van Slenders Footcare & Cosmetics.

Velco Voetverzorging is een gerenommeerde groothandel voor voetverzorgers uit heel Nederland. 27 jaar geleden hebben Hans en Bea Velco Voetverzorging overgenomen, nadat Hans al 10 jaar voor de vorige eigenaar had gewerkt, en zijn ze vanuit Heerhugowaard actief. Nu is het tijd voor Hans en Bea om het rustiger aan te gaan doen.

 Hans Rispens (eigenaar Velco): “Wij willen het na 37 jaar rustiger aan gaan doen, maar vonden het belangrijk dat onze klanten wel goed geholpen blijven worden. Zeker omdat we ook apparatuur produceren en daar het onderhoud voor doen. Met Lisa en Ronald hebben we al jaren een goede relatie en zij kunnen dit waarborgen, waardoor zij voor ons en onze klanten de perfecte overname partner zijn.” 

Odoo • Een foto met een geweldig onderschrift
Voor Hans en Bea was het vooral belangrijk dat hun klanten goed geholpen blijven worden, met name op gebied van technische dienst. 

Overdrachtsperiode

Hans blijft als (oud-)eigenaar het komende jaar betrokken bij de onderneming om een soepele overgang te waarborgen, met name voor de werkzaamheden in de technische dienst. Bea blijft tot het einde van 2021 betrokken.

Ronald Wagter (eigenaar Slenders Footcare & Cosmetics): “We doen al jaren zaken met Hans en Bea, dus toen ze contact opnamen om onze interesse te peilen kwamen we snel tot elkaar. Met de overname kunnen we garanderen dat klanten met een van de kwaliteitsmotoren van Velco ook in de toekomst goed geholpen blijven worden. Daarnaast gaan we het assortiment in de groothandel in Heerhugowaard verder uitbreiden met extra voetverzorgingsproducten, schoonheidsproducten zoals hars, nagellak, gellak en gezichtsverzorgingsproducten.”

Odoo • Een foto met een geweldig onderschrift
Lisa en Ronald willen met de uitbreiding onze klanten in Noord-Holland beter te voorzien, gezien het beperkte aanbod.

 

Vanaf 11 oktober wordt de telefonische bereikbaarheid uitgebreid naar maandag tot en met zaterdag, conform de openingstijden van de vestiging in Valkenswaard. Op korte termijn voegen we ook de mogelijkheid tot online bestellen toe, en passen we de openingsuren wat aan.

 

Op 6 oktober 2021 is er de mogelijkheid voor klanten om afscheid te nemen van Hans en Bea Rispens en kennis te maken met Lisa & Ronald Wagter van Slenders Footcare & Cosmetics.


Vanaf 12 oktober is de groothandel geopend onder de nieuwe vlag. Vanwege de uitbreiding zijn we op zoek naar een medewerker voor de groothandel voor gemiddeld 20-24 uur per week. Ben of ken jij de juiste persoon voor deze functie? Neem dan snel contact op via werken@slendersbeauty.nl.

Delen