Medewerker Technische Dienst Valkenswaard
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in regio Valkenswaard?

Welkom bij Slenders Footcare & Cosmetics

bij uitstek dé groothandel en opleider in voetverzorging en schoonheid voor al meer dan 20 jaar in Nederland. Wegens drukte zijn wij op zoek naar een technisch onderlegde, proactieve medewerker voor onze Technische Dienst. Ben jij op zoek naar een werkplek waar je niet alleen een naam op een bureau bent, maar een belangrijk puzzelstukje in een gezellige werkomgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een klein en gezellig bedrijf dat op zoek is naar een nieuwe collega om ons team te versterken.

 Bij Slenders draait alles om de unieke mix van professionaliteit en warmte. Ons team is klein maar hecht, en we geloven in de kracht van een positieve, meedenkende en ondersteunende werkcultuur.

 Hoe ziet deze baan er dan uit? 

We hebben het opgedeeld in verschillende stukjes, die vind je hieronder.

 Technische expertise:

 •  Storingen verhelpen aan apparaten en producten, zowel op onze locatie in Valkenswaard als bij klanten door heel Nederland en België. Zo blijven onze klanten altijd aan het werk.
 • Elektronische en mechanische problemen oplossen m.b.t. pedicuremotoren, behandelstoelen e.d.
 • Onderhoud van ons assortiment apparatuur. 

 Klantrelaties:

 • Klachten en problemen van klanten onderzoeken en analyseren.
 • Advies geven over het gebruik van producten.
 • Leveren en installeren van producten bij klanten.
 • Klantenservice bieden, inclusief coördinatie met logistieke partners en productinformatie verschaffen.

 Innovatie en groei:

 • Meedenken over technische oplossingen, productontwikkeling en verbetering.
 • Bijdragen aan de uitbreiding van de afdeling Service & Onderhoud.
 • Bijwonen en ondersteunen van beurzen en open dagen.

Commerciële en administratieve ondersteuning:

 •  Advies geven over producten.
 • Projecten uitvoeren (zoals CRM-implementatie met Odoo, Werkbonnen invullen op een duidelijke manier voor onze klanten, etc).
 • Logistieke taken zoals magazijn- en voorraadbeheer, verzending en ontvangst goederen maar ook opvolgen dat onderdelen tijdig binnen komen en zorgen dat de klant hiervan op de hoogte is.

En waar zijn we dan naar opzoek? 

Iemand die kan en wilt meedenken. Natuurlijk is handige technische ervaring een vereiste, specifieke apparatuur leren wij je wel.. Daarnaast zoeken we iemand die klant en bedrijfsresultaat gericht werkt. Hier bedoelen we mee dat je zowel een klant goed kan vooruit helpen en ook denkt aan welke meerwaarde wij nog kunnen bieden zoals een nieuwe producten aanprijzen.

Wat krijg je daar voor terug? Of hoe ziet dat er uit?

Je kan het aantal dagen/uren in overleg bepalen echter in eerste instantie gaat de voorkeur uit naar fulltime of parttime 32u. In overleg kunnen we deze uren aanpassen. Je krijgt de specifieke opleiding door je collega, maar ook op locatie bij onze leveranciers. Daarnaast een marktconform salaris met doorgroei mogelijkheden, een pensioen regeling en korting op ons assortiment.

 Heb jij interesse of ken je iemand? Laat het ons weten! Reageren kan via Valkenswaard@slendersbeauty.nl of 040-2021440. Geen acquisitie!

 


Een opleiding bij Slenders via UWV
Jouw opleiding als onderdeel van je reïntegratie via UWV