Over ons

Velco Voetverzorging is een gerenommeerde groothandel voor voetverzorgers uit heel Nederland. Wij zijn al meer dan 35 jaar actief vanuit Heerhugowaard. Sinds 2021 overgenomen door Slenders Footcare & Cosmetics uit Valkenswaard.

Kwaliteit is ons handelsmerk: dit geldt voor zowel de voetverzorgingsproducten die u dagelijks in de praktijk nodig hebt, als voor de Velco pedicuremotoren.

Onze technische dienst heeft een eigen voorraad met onderdelen van de verschillende merken die wij voeren. U kunt uw Velco pedicuremotor, maar ook andere merken bij ons brengen voor onderhoud en reparaties.

We zijn importeur van Camillen 60; een productlijn die exclusief beschikbaar is voor de professionele voetverzorger. Naast Camillen 60 hebben wij de Velco Pedicreme speciaal voor uw praktijk ontwikkeld.

Voetverzorgingsproducten
Wij zijn een groothandel voor professionele voetverzorgers. Wij leveren aan podologen, pedicures en opleidingsinstituten en haar leerlingen.
Hier kunt u de productlijst downloaden.

Bestelprocedure
Wilt u graag een prijslijst ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wilt u producten of motoren bij ons bestellen? U kunt hiervoor tijdens de openingstijden altijd in onze winkel terecht.

Daarnaast kunt u alle producten per mail bestellen. Graag onder vermelding van uw klantnummer en de artikelnummers. U ontvangt de factuur daarna per mail, dit is tevens de bevestiging dat de bestelling onderweg is.

De bestelling kan natuurlijk ook telefonisch worden doorgeven. De factuur wordt per mail verstuurd, dit is tevens de bevestiging dat de bestelling onderweg is.

Camillen 60
Wij zijn importeur van Camillen 60; een hoogwaardige voet- en lichaamsverzorgingslijn die alleen beschikbaar is voor de professionele voetverzorger. Dit houdt in dat wij er, als importeur van deze lijn, op toezien dat alleen professionele voetverzorgers deze producten kunnen kopen bij ons of onze collega groothandelaren. U heeft dus een exclusief product in uw praktijk of salon voor uw klanten.

In onze winkel hebben we de complete lijn van voet- en lichaamsverzorgingsproducten staan. U kunt de testers in onze showroom gebruiken om te voelen en ruiken. We hebben ook monsters beschikbaar, zodat u thuis en in uw praktijk kunt ervaren wat voor heerlijke producten het zijn. Uiteraard zijn de monsters ook bedoeld om de verkoop in uw praktijk te stimuleren.

Pedicreme
De Velco Pedicreme wordt voor ons geproduceerd. Dit is een fijne creme met een heerlijke menthol geur en een vriendelijke prijs! Pedicreme is geschikt voor diabetici en verkrijgbaar in een tube van 75 ml (bestelt u er 12 dan krijgt u er een gratis bij). Voor in uw praktijk is ook een tube van 300 ml beschikbaar.