​ 

 ORLY Gel Nail Color moet worden gehard onder een UV/LED Lamp en moet worden gebruikt met ORLY Gel Essentials.VEGAAN
CRUELTY-VRIJ
UIT DE V.S.
SAMENGESTELD ZONDER SCHADELIJKE INGREDIËNTEN


Contacteer ons

Bekijk het aanbod 

Workshop Gellak met GelFX

Wil jij dat jou GelPolish weken mooi blijft? Dan is deze GelPolish workshop iets voor jou. Na de tweedaagse opleiding GelPolish kun jij direct aan de slag op je natuurlijke nagel in jouw salon.

 
Lees meer​

Workshop builder in a bottle (BIAB) 

BIAB (Builder In A Bottle) is een harde afweekbare gel, geschikt voor de wat stevigere, natuurlijke nagel. Met deze gel kun je een klein stukje verlengen of een nagel repareren. We werken met Orly Builder-in-a-Bottle. Na deze workshop kan je direct aan de slag in je eigen salon.  Leer de gel perfect aan te brengen zodat vijlen niet meer nodig is. Blijft minimaal 3 weken mooi.

Weet meer 

Fast Forms voor BIAB

Onze Fast Forms bieden een unieke Builder-toepassing om sneller dan ooit natuurlijke extensions op te bouwen.

Ga verder met lezen

 Bij ORLY zijn ze al sinds 1975 een familiebedrijf en zijn we toegewijd aan het creëren van revolutionaire kleuren, behandelingen, texturen en ontwerpen voor nagels. Met de hoofdkantoor in Los Angeles, Californië, staan ze bekend om onze innovatie, van de tijdloze Original French Manicure tot de nieuwste trends in nagelontwerp.

 Met een getalenteerde team van kleurexperts blijft altijd op de hoogte van de laatste trends en levert de meest sprankelende ideeën, gewaagde kleuren en verrassende texturen waar onze fans dol op zijn.

Shop per product

Meer Informatie

Benieuwd naar wat jouw complete praktijkinrichting kost? Wil je overstappen naar Orly? Vul ons vrijblijvend aanvraagformulier in en ontdek het snel.