Nieuws

OVERNAME VELCO VOETVERZORGING PER 11 OKTOBER 2021


Beste klanten, relaties en collega's,

Zoals de meesten van jullie inmiddels wel wisten waren wij al enige tijd bezig met de toekomst van Velco Voetverzorging.

Wij willen het na 27 jaar Velco rustiger aan gaan doen, maar vinden het belangrijk dat onze klanten wel goed geholpen blijven worden. Zeker omdat we ook apparatuur produceren en daar het onderhoud voor doen.

Slenders Footcare & Cosmetics uit Valkenswaard neemt Velco Voetverzorging over. Met Lisa en Ronald hebben we al jaren een goede relatie en zij kunnen onze kwaliteit, kennis en service waarborgen, waardoor zij voor ons en onze klanten de perfecte overname partner zijn.

Bea blijft nog twee maanden voor een goede overdracht en Hans blijft nog een jaar verbonden aan Velco Voetverzorging om de technische service te waarborgen.

We hebben samen 27 jaar met heel veel plezier en passie vormgegeven aan Velco. Hans werkte al 10 jaar langer voor de vorige eigenaar.
We hebben vreselijk leuke contacten met klanten en leveranciers gehad, we hebben oneindig veel herinneringen opgebouwd en daarmee ook onbetaalbare relaties. Het is binnenkort tijd dat wij het stokje over gaan dragen.

We willen eenieder bedanken voor de mooie werkrelaties, de humor, de gezelligheid en de warme contacten. We hebben heel wat lief en leed gedeeld, dat achterlaten is niet niks.

De tijd gaat wel snel. Dus willen we jullie vragen om onderstaande data goed in de gaten te houden:

Wij hebben nog een kleine vakantie tegoed en aansluitend zorgen wij voor een zorgvuldige overdracht.

Laatste werkdag
Dit houdt in dat onze laatste werkdag zal vallen op vrijdag 17.09.2021.

Gesloten
Velco is daarna gesloten van 20.09.2021 tot 10.10.2021.

Afscheid & kennismaking
Op woensdag 6 oktober 2021 is er van 16.00 tot 20.00 uur gelegenheid om afscheid te nemen van ons en kennis te maken met Lisa & Ronald Wagter van Slenders Footcare & Cosmetics. Dit doen we onder het genot van koffie, thee en/of een borreltje.
We willen eenieder die gebruik wil maken van deze mogelijkheid uitnodigen voor deze bijeenkomst.

Nieuwe start Velco
Het assortiment in Heerhugowaard wordt vanaf 11 oktober uitgebreid en er komt op korte termijn de mogelijkheid om online verschillende producten te bestellen. De telefonische bereikbaarheid wordt uitgebreid naar maandag tot en met zaterdag, conform de openingstijden van de vestiging in Valkenswaard.

Op 6 oktober 2021 is dus die mogelijkheid voor klanten om afscheid te nemen van ons en kennis te maken met Lisa & Ronald Wagter van Slenders Footcare & Cosmetics. Vanaf 12 oktober is de groothandel geopend onder de nieuwe vlag.

Vanwege de uitbreiding is Velco Voetverzorging op zoek naar een medewerker voor de groothandel voor gemiddeld 20-24 uur per week.

Warme groet Hans en Bea